BanDSMederij

In de afgelopen jaren heeft de BanDSMederij gewonnen, maar ook verloren. Gewonnen hebben we in de eerste plaats door al 15 jaar lang, zij het met onderbrekingen, maandelijks leuke feestjes te organiseren. We wonnen op Katendrechtse Lagedijk met knusse gezelligheid, gevatte openingsspeeches van Han en knotsgekke themaís zoals de SM-quiz. We deden het op het zogenaamde Deliplein ook helemaal niet slecht met modeshows, banketten en bondage-twister. Op de 's-Gravendijkwal was een voyeuristisch doolhof een zekere winnaar en het bruine cafť en het bordeel waar we daarna gedraaid hebben, wonnen vooral vanwege de soep en broodjes op zondagmiddag.

De BanDSMederij
liet het succes ook zien doordat er afsplitsingen ontstonden, zoals de Fetishtram en La Rule. Recentelijk splitste de BanDSMederij zichzelf nog met goed gevolg van de VSSM. En altijd wonnen we het door u, onze bezoekers.

Als verlies moet allereerst het overlijden van twee van onze teamleden genoemd worden. Het vertrek van teamleden, soms ook op minder goede voet, deed ons team regelmatig krimpen, van zeven tot twee leden. Gelukkig hebben we nu een stabiel team van vier oude getrouwen. De BanDSMederij verloor ook regelmatig hun locatie, dikwijls vanwege misinterpretatie van de aard van ons feestje. Daarnaast 'verlorení  we ook
regelmatig spullen, van kaarsenhoudertjes en keukengerei tot geld en hele speeltoestellen.

Zoals u gemerkt heeft, zijn we recent maar weer eens onze locatie verloren. Het beruchte Pakhuis kan niet meer voor ons soort feestjes gebruikt worden. Via-via hebben we echter al weer een nieuwe locatie gevonden. Deze locatie lijkt wel wat op het Pakhuis, maar we verwachten er ook weer Deliplein-achtige nachten mee te kunnen maken. 

Waarom dan deze, ietwat melancholieke, nieuwsbrief? We zijn het afgelopen jaar als BanDSMederij-team namelijk het meest belangrijke element verloren: Enthousiasme. 
U zult begrijpen dat na 15 jaar, het BanDSMederij-momentum langzaam aan energie
heeft verloren. De interesse om iedere maand een feest voor SM-ers zoals U te organiseren, is er nog wel, maar de puf is er een beetje uit. Wij proeven eerlijk gezegd ook een verlies van enthousiasme bij onze bezoekers. Hopelijk voelt u zich niet aangevallen, maar wel aangesproken, als wij stellen dat onze bezoekers van deelnemers, in gebruikers zijn veranderd. Daar zijn allerlei oorzaken voor aan te wijzen, geloof ons; die zijn de revue al wijd en breed gepasseerd. 

Wij van de BanDSMederij denken liever in oplossingen dan in problemen. Onze feestjes zijn al jaren een feest voor u.
Nu is het tijd dat het een feest door u wordt. We vragen expliciet om hulp. Cíest le bezoeker qui fait la feessie, zeg maar. Het huidige BanDSMederij-team staat op het punt de pijp aan Maarten te geven maar dat zou jammer zijn van de mooie lokatie die we op het oog hebben. Dus mail ons als u de handen uit de mouwen wilt steken om uw feessie te redden. Mail ons als je mooie speeltoestellen kunt maken, of met licht en aankleding wilt helpen. Mail ons met ideeŽn, tips en andersoortige bijdragen die van de BanDSMederij weer uw feest maken, zodat we weer 15 mooie jaren door kunnen...

Laat het ons weten, op Fetlife of via ons mailadres 
bandsmederij@mail.com. Wie weet staat u aan de vooravond van een legendarische heropening van de BanDSMederij op een nieuwe locatie!